Spotboringen

Verlichting in je woning bepaalt in grote mate de huiselijke sfeer. Met de ruime keuze aan lichtarmaturen vind je ongetwijfeld het element dat het best bij jouw stijl past. De installatie ervan is meestal in een handomdraai gebeurd… behalve als het gaat om de plaatsing van spots in een betonnen plafond of muur. Gelukkig kan je dan beroep doen op de diensten van Michielsen Open & Dicht.

Spotboringen voor nieuwbouw en renovatie

Michielsen Open & Dicht heeft zich de voorbije jaren verder gespecialiseerd in het boren van gaten in beton voor de plaatsing van inbouwspots. Dit doe we zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten. In samenspraak met de eigenaar en met behulp van professioneel gereedschap zorgen wij voor een perfecte uitlijning. Daardoor komt de spot exact op de door jou gewenste plaats in het plafond, de vloer of in een muur.

Snel en proper werk

Dankzij ons hightech materiaal en boorkoppen in verschillende diameters kunnen wij de zwaarste klussen aan. Spotboringen in plafonds voeren we steeds uit van onder naar boven. Op die manier staan je spots gegarandeerd op 1 rechte lijn. Bovendien hoeven we met deze aanpak niet volledig door je betonnen welfsel te boren, zodat de stevigheid ervan verzekerd blijft. Om de netheid van de ruimte zoveel mogelijk te garanderen, maken wij gebruik van waterafzuiging of stofafzuiging.

Contacteer ons

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd wat een betonboring jou zal kosten?

Contacteer ons vrijblijvend