Domotica

Domoticaoplossingen

Ben jij het beu ’s avonds laat in een donker huis thuis te komen? Kijk jij er elke dag tegenop je rolluiken weer op te trekken of neer te laten? Met de domoticaoplossingen van Michielsen Open & Dicht gebeurt alles automatisch voor je, zonder dat jij de minste inspanning moet leveren.

Wat is domotica?

Domotica is een ander woord voor huis- of gebouwenautomatisering oftewel home automation. Daarbij worden alle technische voorzieningen van je woning of bedrijfsgebouw met elkaar verbonden in een beheersysteem. Denk maar aan je verlichting, verwarming, rolluiken, inbraakbeveiliging en nog veel meer. Domotica heeft als bedoeling jou het leven gemakkelijk te maken door de bediening van deze systemen te automatiseren.

Comfortabel, veilig én energiezuinig

Home automation zorgt ervoor dat jij een aantal vervelende taken niet langer zelf moet verrichten. Zo kan jij vanuit je luie zetel via een centraal systeem bijvoorbeeld bepalen dat de muziek in je woonkamer harder moet en de lichten in de gang gedimd moeten worden. 
Een domoticasysteem kan tegelijkertijd waken over je veiligheid. Zo kan je je veiligheidscamera’s aansluiten op je centrale bedieningssysteem, de hulpdiensten automatisch laten waarschuwen bij een poging tot inbraak of zelfs een alarmsignaal laten afgaan bij een water- of gaslek. Ten slotte kunnen onze domoticaoplossingen ook je energierekening drukken. Zo kan je met een druk op de knop alle verlichting en elektrische apparaten uitschakelen wanneer je je huis verlaat. Of wat dacht je van de mogelijkheid om de temperatuur in elke kamer afzonderlijk te regelen via je centrale bestuurssysteem?

Contacteer ons voor een oplossing op maat

Je leest het: onze domoticaoplossingen maken je dagelijkse leven een pak gemakkelijker, veiliger en goedkoper. 
 Wil je meer weten over onze aanpak of ben je benieuwd wat een systeem op maat voor jou kan betekenen?

Contacteer ons vrijblijvend